Er svenska massage borås

er svenska massage borås

Beskrivning. Vår ide är att driva en massagesalong i Borås som erbjuder både thaimassage och klassisk svensk massage. Våra mål är att ha en nära relation till. Välkommen till Svenska Massageteamet! Svensk klassisk avslappnande massage Basmedicinutbildning - Vårdskolan Borås och GGI Göteborg tider än de som finns i bokningskalendern (även helger) är du välkommen att kontakta oss. Magnus heter jag och det är till mig du kommer när du bokat din massage på Genuina Här är gammal hederlig klassisk svensk massage, kopping och.

Videos

Hva er dyp massage? Information om Genuin Thai Svensk Massage i Borås. Karta, telefonnummer, bilder och vägbeskrivning. Komedi; USA; ; Minuter Thaimassage. Massage Borås, när du är i behov av en djupgående massagebehandling. Boka online! Jag arbetar mycket ute på företag och har avtal med Borås Stad. Jag är certifierad av branschrådet Svensk Massage och medlem i Kroppsterapeuternas. er svenska massage borås

Er svenska massage borås - thai mölndal

En avstressande mjuk behandling som är välgörande för kropp och själ och framkallar "Må bra hormonet" Oxitocin. Syftet är att öka cirkulationen och lösa knutor. En effektiv, djupgående och smärtlindrande triggerpunktsmassage. En effektiv, djupgående och smärtlindrande triggerpunktsmassage, avslutas med mjuk, skön massage. Koppningsbehandling har utövats i Sverige i sedan i början av talet med påtalad framgång. Visa alla Specialist- Triggerpunkter-smärtlindring, Massageterapeut. Gratis Kundparkering finner du utanför.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *