Sv thai massage helsingborg

sv thai massage helsingborg

Helsingborg. Man kommer oftast in i rum med draperi här (SUCK) Ett av dom som besökts gånger känns riktigt lustigt att ens lägga sig näck. Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner!] om någon vet var man kan få HE eller att de suger av en på thaimassageställen i Helsingborg. Siam goldfinger thai massage in Helsingborg, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what's great and not so.

Sv thai massage helsingborg - massage skåne

Men en polare var med och de va bara skynken, tror jag fick nåt slags erbjudande men kommer inte ihåg riktigt, blev så jäkla konstigt bara. Då jag aldrig provat thaimassage tidigare så har jag svårt att sätta betyg på själva massagen, men kändes inte som hon var något proffs direkt.

Sv thai massage helsingborg - thaimassage

Får då frågan, "men du gillar tjejer!? Massage · Helsingborg, Skåne County, Sverige. Men hennes tease är optimal. Men hon vill verkligen inte ge sig, är där och pillar igen. Dock inget mer än massage med dem. Men en polare var med och de va bara skynken, tror jag fick nåt slags erbjudande men kommer inte ihåg riktigt, blev så jäkla konstigt bara. En timme blev ca minuter och jag tog en dusch efteråt. Phun's Amazing Thai Massage. XXXX (Helsingborg) 24 Helsingborg Ansvarig utgivare: Christian Nilsson, utsedd av Merinfo Sverige AB. Thai massage Spa och Ansiktsbehandling. Vägen till välbefinnande massage i Helsingborg. Thaimassage · Ansiktsbehandling · Spa-anläggning. Sverige Helsingborg Centrum Södra Strandgatan. Skriv ut. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *